<img alt="" src="https://secure.tray0bury.com/193812.png" style="display:none;">news
  • CYBERBEREDSKAB
  • RANSOMWARE
  • IT-SIKKERHED
  • EFTERFORSKNING & EFTERRETNING
  • KONTAKT
  • HOME

CYBER DEFENCE

EAGLE SHARK

twitter-mono
instagram-mono

Har du bekymringer omkring din digitale rejsesikkerhed?

EAGLE SHARK CYBER DEFENCE har stor erfaring med at træne og forberede eksempelvis journalister og rejsende personale i forhold til den stærkt øgede digitale trussel der er på mange rejsemål.

EAGLE SHARK CYBER DEFENCE tilbyder kurser i sikker digital adfærd, som sikre at både dine personlige og virksomhedens oplysninger forbliver fortrolige.

Vores kursus “Digital sikkerhed på rejsen” bliver tilpasset dig og din virksomheds behov dvs at kurset planlægges i nært samarbejde med dig og din virksomhed.

EAGLE SHARK CYBER DEFENCE udarbejder “risk mapping”, som eksempelvis er illustreret på kortet herunder.

I skal være særligt opmærksom, hvis I har personal i de lande som er farvet gule eller lilla på kortet, og vi anbefaler stærkt at udvise ekstra agtpågivenhed i disse geografiske områder.

Kontakt os på [email protected] eller 71991919 for at høre mere om kurset “Digital sikkerhed på rejsen”..

Det glæder os at kunne byde Aslak Ransby velkommen i EAGLE SHARK CYBER DEFENCE, som “Cyber security specialist”.

Aslak kommer til denne stilling med en baggrund som selvstændig sikkerhedskonsulent.

Aslak siger selv:

EAGLE SHARK CYBER DEFENCE har en helt særlig profil inden for cybersikkerhed.

Med de stærke kompetencer i EAGLE SHARK GROUP inden for cybersikkerhed, efterforskning, corporate intelligence og fysisk sikkerhed, kan vi både tilbyde stærke løsninger inden for digital sikkerhed, såvel som integrerede sikkerhedsløsninger der rækker ud over serverrummet.

Jeg ser frem til at bidrage til de nuværende og fremtidige opgaver, med min erfaring inden for digital sikkerhed.

Aslaks generalieblad omfatter:

2016 - 2020 Afkode: Digital sikkerhedskonsulent

2018 - 2020 Cybernauterne: Digital security advisor

2020 EAGLE SHARK A/S: Cyber security specialist

Aslak har erfaring med opgaver indenfor digital risikoanalyse, pentest, forensics, OSINT, incident response, træning og awareness, samt digital rejsesikkerhed.

Senest har Aslak  i Cybernauterne, beskæftiget sig incident response og OSINT.

Aslak har arbejdet med at beskytte, afdække og dokumentere sager med målrettede digitale angreb, samt rådgivning af organisationer i deres digitale sikkerhedsarbejde.

Om EAGLE SHARK GROUPEAGLE SHARK GROUP er en privat sikkerheds, efterforsknings- og efterretningsvirksomhed, som arbejder med IT sikkerhed samt en række andre sikkerhedsløsninger til private og offentlige virksomheder.

Vi bidrager derfor aktivt til at skabe grundlag for flere arbejdspladser, afgifter og skatter til vores fælles kasse samt et tryggere arbejdsmiljø.

Ransomware angreb:

Har jeres virksomhed

modstandskraften?

Forsvarets Efterretningstjeneste Center for Cybersikkerhed rapporterer om at truslen for ransomware er stigende og de enkelte angreb har en mere alvorlig karakter end tidligere. Ud over at få låst sin data bliver virksomheder også afpresset med trusler om at lække virksomhedens sensitive data og forretningshemmeligheder online. Læk der får alvorlige konsekvenser for drift og GDPR compliance.

Læs evt rapporten på dette Link

Mange virksomheder tester i blinde

Mange virksomheder får foretaget pentest og periodiske sårbarhedsscanninger, som ofte er en fast del af IT-sikkerheds compliance.

Men hvorfra kan man vide om det for nuværende er det rigtige at udfører en pentest eller at lave en sårbarhedsscanning?

Det er unægteligt en god ide at få udført en pentest eller en sårbarhedsscanning, men hos EAGLE SHARK CYBER DEFENCE erfarer vi, at virksomhederne sjældent har et overblik over deres modenhedsniveau og modstandskraft for IT-angreb. Hvilket kan betyde at de tester i blinde.

Få overblik over modstandsdygtigheden med en cyber security assessment

I sådan tilfælde anbefaler vi altid at få et operationelt overblik over cybersikkerhedsniveauet, før vi begynder at teste. Dette sker gennem en Cyber Security Assessment” (Herefter CSA).

Vi finder ofte lavt hængende frugter, i form af huller i sikkerhedstiltagene, som kan løfte modstandskraften simpelt og enkelt, hvis de indføres. Derfor er en Cyber Security Assessment ofte bedre givet ud at starte med, før man vælger en pentest.

Der findes mange forskellige analyser og metoder for at måle virksomhedens modstandskraft, og ofte er det store gab-analyser som kan koste mange penge.

Modenhedsanalyse udviklet af det amerikanske forsvarsministerie

I EAGLE SHARK CYBER DEFENCE har vi valgt en tilgang, som tager udgangspunkt i en CMMC analyse, som har fem niveau (1-5) og er et analyseværktøj som anvendes til, at klassificere leverandører og underleverandører til det Amerikanske forsvar.

Level 1 Basic Cyber Hygiene. Level 2 Intermediate Cyber Hygiene. Level 3 Good Cyber Hygiene. Level 4 Proactive Cyber Hygiene. Level 5 Advanced / Progressive Cyber Hygiejne.

Årsagen til at ESCD har valgt at bruge netop dette analyseværktøj skyldes, at her måles der i langt højere grad på virksomhedens egentlige sikkerhedstiltag, hvor mange andre  analyseværktøjer, oftest er en blanding af policy, Compliance og GDPR.Visuel eksempel på modstandskraft for “virksomhed” med score 1.6:

Vi har tilpasset vores CSA ud fra to forskellige risikogrupper:

Virksomheder der potentielt er udsat for målrettede angreb.

Virksomheder der potentielt er udsat for tilfældige angreb.

Derudover er vores CSA tilpasset om du er en SMV eller en stor virksomhed.

Ved SMV er vores CSA primært fokuseret på survey og interview. Dette er for at give så godt indblik som muligt, for mindst muligt beløb.

Ved store virksomheder bliver der tilbudt en fuld CSA, som foruden survey og interview, vil der i langt større grad være fokuseret på fysiske gennemgang og kontrol.

For CSA til virksomheder der befinder sig i risikogruppe for målrettede angreb, vil der foruden ovenstående punkter, blive lagt væsentlig mere vægt på den fysiske sikkerhed og medarbejderadfærd.

Kontakt os

For at høre mere om CSA, udfyld blot kontaktformularen nedenfor, hvorefter vi uforpligtende kontakter dig.

Hackerangreb på dansk bookingsystem: Frygter konkurser

Lige nu står mange mindre hotelejere og frygter for deres indkomst og i værste tilfælde overlevelse, fordi AK Techotel, der står for deres bookingsystemer, er ramt af et hackerangreb med ransomware.

AK Techotel har hyret konsulentvirksomheden EAGLE SHARK til at få løst problemerne.

Læs artiklen fra ekstrabladet:

Læs artikel

Han får dine data hjem, når hackerne har taget dem. Mød internettets gidsel-forhandler

I et gråzone-marked forsvarer danske ex-elitesoldater og spioner erhvervslivet mod udenlandske hackere.Læs hele artiklen fra Zetland:

Læs artikel

Jobopslag

DU ER BIDT AF CYBER SIKKERHED

-og du ønsker at være en del af EAGLE SHARK CYBER DEFENCEVi forventer at du har stærke kompetencer indenfor cybersikkerhed, og har arbejdet med et eller flere af følgende områder; “redteam”, “cyber risk assessment” eller “cyberangreb” samt at du er flydende i skrift og tale på dansk og på engelsk.

Klik på linket for at læse ansøgningen

Jobopslag

VORES SPECIALISTER

EAGLE SHARK CYBER DEFENCE

ESCD holdet har en unik og alsidig baggrund inden for IT Sikkerhed, efterforskning og efterretning. Flere har mange års erfaring fra forsvaret eller politiet. Staben har særlige kompentencer indenfor IT Sikkerhed, Pentesting, IT-Infrastuktur & Overvågning, Risk Management, OSINT, Efterforskning samt Social Engineering

Cyber Security

Security Assessments- Vi støtter virksomheder og organisationer med at sikre deres viden og infrastruktur ved proaktivt at teste og gennemgå IT sikkerhedsforanstaltninger. Vi tager oftest udgangspunkt i en datadreven approach for at levere det mest aktuelle og optimale resultat.

01.

02.

Security Awareness- Vi leverer højt specialiserede konsulenter til træning af ansatte og ledelse. Fra Social Engineering til Secure Coding. Alle forløb er skræddersyet kundens behov.

03.

Rådgivning - Rådgiver på tværs af sikkerhed - benytter kompetencer fra politi og militær samt samarbejder tæt med søstervirksomhederne i EAGLE SHARK - GRUPPEN for at levere topprofesionelle services.