Vores IT specialister besidder en bred vifte af kompentencer inden for IT sikkerhed og opstår der et akut behov som ikke falder inden for de normale rammer kan vi kontaktes på telefon 71991919 - Jeres henvendelse er ikke bindende og behandles med diskretion.

Rådgivning & Særlige løsninger

Denne form for workshop har til formål at højne forståelsen for, hvor vigtigt det er at værne  virksomhedens data imod tyveri. Workshoppen kan skræddersyes til ethvert behov f.eks. i forhold til CEO Fraud, data beskyttelses regler, datacenter angreb mm.

Awareness workshop

Som et led i at uddanne virksomhedernes medarbejdere skræddersyer vi kampagner, hvor medarbejderne modtager mails vi har designet og som skal være med til at højne opmærksomheden hos medarbejderne i forhold til denne trussel og derved styrke virksomhedens sikkerhed samlet set.

Phishing kampagne

Vi hjælper med at teste virksomhedens perimetersikkerhed, både den fysiske og den menneskelige. Målet med red teaming er at hjælpe virksomheden med at identificere og udbedre faldgruber som kan udnyttes af hackere eller udnyttes i forbindelse med industrispionage.

Pentest

Red Team

EAGLE SHARK CYBER DEFENCE (ESCD) tilbyder rådgivning og IT-sikkerheds løsninger herunder Pentests, Phishing/awareness kampagner og workshops  IT Efterforskning samt særlige IT-sikkerheds hændelser/behov.

VORES STAB

ESCD staben har en alsidig baggrund inden for IT Sikkerhed og netværkstrusler og flere har mange års erfaring fra forsvaret eller politiet. Staben har særlige kompentencer indenfor IT Sikkerhed, Pentesting, IT-Infrastuktur & Overvågning, Risk Management, OSINT, Efterforskning samt Social engineering

EAGLE SHARK CYBER DEFENCE ApS

Bredgade 28, DK-1260 København K

TLF: +45 71 99 19 19 - CVR.: 38 55 88 11 - MAIL: [email protected]

Vi hjælper virksomheden med alle former for IT efterforskning, det kan være tale om insider trusler eller incidents i form at angreb/malware.  Vores specialister har mange års erfaring med monitoring, SIEM løsninger, OSINT samt 'Dark Web' teknologier så som I2P og Tor.

IT Efterforskning & Forensics

EAGLE SHARK CYBER DEFENCE; IT Awareness workshop film

ORG.

Vi udfører en penetrationstest på virksomheden med henblik på at identificere og eliminere sårbarheder. En penetrationstest kan enten være ekstern, intern eller en blanding. Dette klæder virksomheden på til at modstå hacker angreb eller insider trusler hvor der kan mistes forretningskritisk data.